Rajeza.jouwweb.nl
Home » Nieuws » Archief Nieuws 2011

Archief Nieuws 2011

24 december2011

Wij wensen iedereen een fijne kerst en een gezond 2012

 

17 december 2011

Vandaag was het Nederlands Kampioenschap mennen voor shetlandpony's in Hellendoorn. Na al heel wat oefen rondjes thuis tussen de pionnen door en ook heel vaak er over heen, mochten we eindelijk hierheen. Voor ons betekende dat we al vroeg weg moesten. Om 5 uur hebben we de pony's gevoerd en om 06.40 uur zijn we weggereden. We waren om iets over 8 in Helledoorn, Nadat we daar het parcours hebben verkent, was het tijd om in te spannen. En daar gingen we, onze 1e keer een wedstrijd mennen en dat viel niet mee. Het 1e parcours hebben we ons ook gediskwalificeerd. Wianne wou helemaal niet. Bij het uitspannen kwam de aap uit de mouw; ze had de heel tijd gelopen met een overvolle blaas.

De 2e omloop was 's middags. Na weer parcours te hebben gelopen waren we al snel aan de beurt. En deze ging al een stuk beter dan de 1e keer. We zijn rond gekomen en maar 1 balletje. Om half zeven 's avonds waren we moe, maar toch wel voldaan weer thuis.

Volgen jaar hopen we weer mee te doen en hebben ons zelf het doel gestelt om het dan beter te doen. Ook willen we dan graag aan wat meerdere wedstrijden mee gaan doen om ervaring op te doen.

 

20-08-2011

Vandaag was onze jaarlijks premiekeuring. Voor het volledige verslag, kijkt u op de pagina premiekeuring 2011.

 

22-05-2011

Vanmorgen is rond de klok van 4.45 uur is Anouk bevallen van een gezonde zoon. Voor haar was dit het eertse veulen. We hebben hem de naam Endless Dream van stal Rajéza gegeven.

18-05-2011

Vanmorgen werden we verrast met de geboorte van het zeer mooi veulen van Wianne. We hadden haar al een aantal dagen 's nachts binnenstaan, maar toch heeft ze ons toch nog verrast met een gezonde zoon. Hij heeft de naam Enchanted Love van stal Rajéza gekregen.

 

16-04-2011

Vandaag was de stamboekopname dag voor Barney en Zuen. Barney was als 1e aan de beurt en haalde een score van 55/65. Dit was hetgeen we ook al wel een beetje hadden verwacht. Barney wordt nu verder opgeleid tot menpony.

Vervolgens was Zuen aan de beurt.Hij kreeg een mooie score van 70/70. Voor ons gevoel had hier nog wel wat meer ingezeten. Beide pony's zijn opgenomen in het stamboek.

 

26 -02-2011

Vandaag is Olga verhuisd naar Aduard. We hopen dat ze daar een fijne tijd zal gaan krijgen.

 

14-01-2011

Vandaag is Zuen van het Kappelhof onze stal komen versterken. Zuen is een nakomeling van Orient van de Amstelhof en Lynn van stal Langelo. Zuen zal worden opgeleid om in de toekomst ons tweespan te komen versterken.

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb