Rajeza.jouwweb.nl
Home » Premiekeuring » Premiekeuring 2011

Premiekeuring 2011

Afgelopen zaterdag 20 augustus vond onze jaarlijkse premie keuring plaats in Appingedam. Na een aantal dagen van wassen, poetsen en oefenen was het dan zover.

Alleereerst moesten Anouk en Wianne met een veulens al meteen in de 1e rubriek lopen. De veulens lieten zich van hun beste kant zien, maar helaas leverde het geen premie op.

Anouk was de volgende die moest lopen. Vooraf hadden we al niet al te hoge verwachtingen. We waren al blij dat ze inmiddels weer goed hersteld was. Voor Anouk was het een 3e premie die ze "opgespeld" kreeg.

Daarna waren zowel Wianne als Zuen bijna tegelijktijdig aan de beurt. Van Zuen hadden we wel de verwachting dat het nu toch eindelijk wel zou lukken om een premie te bemachtigen. Na een heel goed optreden en een lang beraad van de jury kreeg hij een 2e premie. Wianne was de laatste die deze dag moest lopen. Dit leverde haar geen premie op.

We zijn toch van mening dat de premiekeuring echt een jury aangelegenheid is. Misschien moet er toch eens in de toekomst gekeken worden naar een andere manier van jureren.  

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb